Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
İZAFOD - İZMİR AMATÖR FOTOĞRAFCILAR DERNEĞİ
 Türkiyede Gezi Forumları | FOTOĞRAF | İZAFOD - İZMİR AMATÖR FOTOĞRAFCILAR DERNEĞİ
Mesaj icon Konu: İZAFOD RESMEN KURULDU Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Zeynelaga
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 543

Alıntı Zeynelaga Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Şubat-2008 Saat 11:29
Degerli Dostlar...

Her ne kadar dernegimizin kurulusunda bizler önclük etmiş olsak da,bu yolda hep birlikte ve yanyana yürüyecegiz. Kurulus ile ilgili web sayfamızda yazdıgım yazıda da belirttiğim gibi; son yıllarda Fotografa duyulan ilgi grafiği  hızlı bir şekilde yükselmekte... Ellerinde cep telefonları ile fotografı tanımadan fotograf  pesinde kosan,fotografı tanımak ve öğrenmek için ne yapması gerektiğini ve nereye basvuracagını bilmeyen  o kadar çok amatör var ki ;onlar için de birşeyler yapabilmek adına  düştük yola...

PATİKATREK'i de aynı duygular ile kurduk ve şu an geldiği nokta bizim hayal ettiğimizin  çok ilerisinde.İZAFOD da gerek bizim bireysel,gerek patikatrek ve netfotograf ailesinin desteği ile çok kısa sürede  büyük mesafeler katedecek... inanıyorum....Fotograf adına ön planda duran popüler kişilere ulaşmanın  zorlugunu  hepimiz biliyoruz ve o süreci yasadık...Biraz da o ulasılmazlığa olan tepkinin urunu olarak butun amatorleri, fotograf meraklılarını ve Eli fotograf makinelileri kucaklamak sevdası ile girdik bu yola...

Yolumuz uzun...Koşullar çetin...Ama biliyoruz  ki biz birbirimize ne kadar tutunursak zor olanı kolaylastırabiliriz...

YOLUMUZ AYDINLIK ve DAIMA ACIK OLSUN ...

Zeynelaga
IP
aliozden
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8

Alıntı aliozden Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Şubat-2008 Saat 17:48
İZAFOD derneğinin tüm fotoğraf gönüllüleri için hayırlı olmasını diliyorum. Fikir sahiplerine ve emeği geçenlere teşekkürler...
IP
nhakanc
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1

Alıntı nhakanc Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2008 Saat 10:32
merhaba öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar adım hakan 13 sene lik alışkanlığım olan sigarayı yılbaşında bıraktım bugune kadar fazla sporla ilgilenmediğim halde artık sigarayı bırakma ile kazandığım enerjiyi doğa da harcamak istiyorum artık yavaş yavaş yazda geliyo ve ben doğa ile iç içe aktivitilere katılmak istiyorum varsa böyle programlarınız katılmak isterim zeynel bey fotoğraf makinesi olarak öyle profesyonel bir makinem amatör digital makinem var

Düzenleyen nhakanc - 15-Mart-2008 Saat 10:34
IP
Zeynelaga
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı Zeynelaga Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2008 Saat 12:40
Hosgeldin Nhakanc

Doga aktivitelerimiz doga yuruyusu ve  fotograf  olarak devam edıyor... Pazar gunleri etkinliklerimiz bunlar... Her pazar  doğa yürüyüşü yapıyoruz... Her c.tesi günü fotograf etkinliklerimiz oluyor...Bazen ikisini birleştiriyoruz ve  İki  gunluk  fotograf kampları  yapıyoruz... 21-23 Mart 2008 de BAFA  fotograf  kampımız var...

Fotograf icin  illede  profesyonel kocaman makinelere  sahip olmanız gerekmiyor... Fotografa  tutkulu  butun amator arkadaşlarımıza kapımız açık...

Ayrıca bize  aşağıdaki adreslerden de ulasabilir bilgi alabilirsiniz...

TÜRKİYE OFİSİ
TEL : 0232 245 10 03
FAX: 0232 231 31 73
E-MAİL: patikatrek@gmail.com
Mail Grubu : zirvedekiler@googlegroups.com
 IZAFOD  izafod@gmail.com  İzmir Amatör Fotografcılar Derneği

Düzenleyen Zeynelaga - 15-Mart-2008 Saat 12:42
Zeynelaga
IP
Zeynelaga
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı Zeynelaga Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2008 Saat 13:29

Merhaba Fotoğraf dostu…

IZAFOD-İzmir Amatör Fotoğrafcılar Derneği olarak kurulduğumuz günden beri  (25 Şubat 2008 ) bize göre azımsanmayacak bir  ilgi ile karsılaştık. Fotoğraf adına sevindirici davetler,teklifler ve ilginç projeler almaya başladık…Ve anladık ki bize durmak yok…Yurdumuzun en uzak köselerinde saklı kalmış fotografik  öğelere ve fotoğraf tutkunlarına ulaşmak,kültürel zenginliğimizi belgelemek ve tanıtımı için bir el de biz uzatmak gayesi ile yollara duştuk…Bu amaçla kurulduk…

Bu yolda yalnız olmadığımızı biliyoruz… Bize yol arkadaşlığı yapanların dışında, bizi sessizce izleyen ve yürekleri ile destek vermek isteyenlerin olacağını da çok iyi görüyoruz… İste o sessiz yüreklerin atışını sese dönüştürdüğümüz zaman, kısmen de olsa basari duygusunu hep birlikte tadacağız.

Yolumuzun uzun ve meşakkatli olması dolayısıyla her zaman  yeni yol arkadaşlarına ve taze güçlere ihtiyacımız olacak… Fotoğrafa ve ülkesine,insana,doğaya ve çevreye sevdalı, “bu dernek bana ne verir ne kazandırır yerine,ben bu yapılanmaya ne katabilir, nasıl destek olabilirim” diye düşünen herkese kapımız acık… Öğrenmek ve paylaşmak adına sınırları kaldırdık…Kendimizi bir yerlere taşımak için değil,arkamızda ya da beraberimizde olanların önüne ışık olmak için kurulduk…

Derneğimiz; ekonomik iyileştirme projelerimizin hayata geçmesi ve verim almaya başladığımız zaman çok daha geniş bir mekan içinde,okuma  odalarından tutun da, karanlık odalar ve stüdyolara varana  kadar bir dizi sosyal mekanları olan bir çatı  altında yola devam edecek… Hayallerimizi büyük tuttuk ama  ulaşılamaz olanları sıraya koyup, gerçeğe en yakın olanların peşine düştük..

Aramızda bir kişi eksik…Heyecanımız da bir kişilik eksik… Eksik olan sizi de aramızda görmek en büyük hayalimiz… Biz sadece İzmir’de değil, yakında her yerde olacağız…

19 Nisan 2008 Cumartesi günü KARAAĞAÇLI – Balkan Göçmenleri Festivali ve 19-20 Nisan 2008 de MILAS – Turizm Senliklerine katılmak için yollarda olacağız.

Kültürel değerlerimizin korunması ve kollanması adına sadece fotoğraf çalışmak için değil izlemek içinde  bizimle birlikte olabilirsiniz…

ilgilenenlere duyurulur…

Saygılarımızla

Zeynel AYDIN

İZAFOD

İzmir Amatör Fotoğrafcılar Derneği

Yönetim Kurulu

Bilgi ve İletişim :

Tel               : 0232 245 10  03

Fax              : 0232 231 31 73

E-posta        : İzafod@gmail.com

Web site       : www.izafod.org

Düzenleyen Zeynelaga - 07-Nisan-2008 Saat 13:32