![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
Zeynelaga
Yönetici
|
![]() Konu: PATİKATREK AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİGönderim Zamanı: 06-Şubat-2009 Saat 23:54 |
PATİKATREK Doğa Sporları Eğitim Merkezi
A Ç I K H A V A E T K İ N L İ K L E R İ
AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİNİN ÇEŞİTLERİ
AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİNİN TEMEL AMAÇLARI,
AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİNİN YARARLARI,
KİMLER KATILABİLİR ?
o Patikatrek Doğa Sporları Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen açık hava etkinliklerine kurum, grup ve birey düzeyinde herkes katılabilir. ETKİNLİKLERİ NASIL KURGULUYORUZ ? o Patikatrek Doğa Sporları Eğitim Merkezi, açık havada yaptığı tüm etkinlikleri, istekte bulunan kurum / kuruluş / şirket ya da işletmelerin beklenti ve gereksinimleri doğrultusunda, katılımcıların temel özellikleriyle (yaş, cinsiyet, fiziksel dayanıklılık, yönetici-çalışan-eş-çocuk) etkinliğin yapılacağı yerin doğal niteliklerini dikkate alarak kurgulamaktadır. UYGULAMA DÜZENİ NEDİR ?
HANGİ ZAMANLARDA DÜZENLENMELİ ? o Açık hava etkinlikleri, fırtına, deprem, sel, yoğun kar yağışı gibi olağanüstü hava koşulları dışında her mevsimde ve her koşulda yapılır. o Açık hava etkinlikleri, özel ya da resmi kurum / kuruluş / şirket / işletmelerin her düzeydeki toplantılarında (bayii toplantıları, yılsonu değerlendirme toplantıları, ulusal ya da uluslararası düzeydeki seminerler, konferanslar, kongreler, sempozyumlar vb.), ödül törenlerinde, ürün tanıtımlarında, tanıtım kampanyalarında, şirket pikniklerinde, özel grupların beraberliklerinde düzenlenip gerçekleştirilebilir. ETKİNLİKLERİ NERELERDE DÜZENLİYORUZ? o Açık hava etkinliklerinin yapılacağı parkurlar, istekte bulunan kurum / kuruluş / şirket / işletme yöneticilerinin beklenti ve gereksinimleri ile Patikatrek Doğa Sporları Eğitim Merkezi’nın önerileri çerçevesinde, katılımcıların fiziki özellikleri dikkate alınarak belirlenmektedir. Patikatrek Doğa Sporları Eğitim Merkezi’nin hangi parkurları önerdiğini “Parkurlarımız” bölümünde görebilirsiniz. o Kurum / kuruluş / şirket / işletmelerin önerdiği başka yer ve parkurların, Patikatrek Doğa Sporları Eğitim Merkezi tarafından açık hava etkinliğine uygun bulunması durumunda, etkinlikler bu mekânların doğal koşulları dikkate alınarak kurgulanır. EKİBİMİZ KİMLERDEN OLUŞUYOR? o Patikatrek Doğa Sporları Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen açık hava etkinlikleri, temel olarak dört (4) rehber ve Lider tarafından yürütülmekte olup; gerekli görüldüğünde, bu sayıya yeni rehber ve liderler dahil edilmektedir. ETKİNLİKLERİ SÜRESİ NE OLMALI ?
KAÇ KİŞİ KATILABİLİR?
NASIL GİYİNMELİYİZ?
ü Küçük bir sırt çantasını, ü Ayak bileğini saran bir trekking ayakkabısını, ü Yedek iç giysi ve çoraplarını, ü Rahat bir pantolon ya da eşofman (kot ya da keten,kadife türü önermiyoruz) ü Yağmurluk ya da anorağını, ü Mevsimine göre mayo ya da şortunu, güneş kremi ya da yağını, ü Fener ya da kafa lambasını, ü Varsa baton ya da bastonunu, ü Şapka ya da kepini, ü Böcek kovucu ilaçlarını ve ü Şahsi ilaçlarını Getirmelerini; ayrıca, birlikte yaşayacağımız keyfi, heyecanı ve mutluluğu resmetmek üzere, fotoğraf makinesi, kamera, film ve pil gibi malzemeleri yanlarında bulundurmalarını öneriyoruz. ETKİNLİKLERİMİZİN FARKLI YANLARI ? § Patikatrek Doğa Sporları Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen açık hava etkinlikleri, diğer etkinliklerden farklı olarak katılımcıların özellikleri (yaş, cinsiyet fiziksel özellikler, katılımcıların toplumsal konumları, kurum içi ilişkileri vb.) ve etkinliğin yapılacağı yerin nitelikleri dikkate alınarak kurgulanmaktadır. § Patikatrek Doğa Sporları Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen açık hava etkinlikleri, katılımcılar arasından oluşturulan takımların oynadıkları açık hava oyunları ile diğer etkinliklerden ayrılmaktadır. KATILIMCILAR ETKİNLİKLERİMİZİ NASIL YORUMLUYOR
Düzenleyen Zeynelaga - 06-Şubat-2009 Saat 23:58 |
|
|
Zeynelaga
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|